
DLA KOGO JEST TA KONFERENCJA?
RESTAURATORÓW
obecnych i przyszłych
MANAGERÓW RESTAURACJI
indywidualnych i hotelowych
SZEFÓW KUCHNI
managerów w kuchni
SOMMELIERÓW I KELNERÓW
myślących o rozwoju kariery
PRZEDSTAWICIELI PRODUCENTÓW I DOSTAWCÓW
branży HoReCa, którzy chcą świadomie wspierać klientów
MEDIÓW I AGENCJI PR
związanych z profesjonalną gastronomią
AGENCJI HR
wyspecjalizowanych w profesjonalnej gastronomii
DLACZEGO WARTO WZIĄĆ UDZIAŁ W WYDARZENIU
- zdobędziesz wiedzę na temat aktualnych trendów w biznesie gastronomicznym w Polsce i na świecie
- poznasz kluczowe wg praktyków czynniki sukcesu w gastronomii
- spotkasz samych praktyków – naszych ekspertów
- skupimy się na 4 obszarach rozwoju biznesu gastronomicznego: HR, marketing, sprzedaż i finanse
- poznasz najbardziej newralgiczne punkty zarządzania restauracją
- dowiesz się, jak budować markę firmy z naciskiem na markę dobrego pracodawcy
- dowiesz się, czym jest marka pracodawcy w branży gastronomicznej i dlaczego warto o nią dbać
- pokażemy, jak dzięki przemyślanej strategii prowadzić najtańsze i najskuteczniejsze działania marketingowe przyciągające gości do restauracji
- przedstawimy, jak dzięki mądrej współpracy z dostawcami można zwiększyć dochody
- dostaniesz wiedzę praktyczną o zarządzaniu przedsiębiorstwem gastronomicznym połączoną z psychologią biznesu, w której się specjalizujemy
- poznasz wartościowe osoby i nawiążesz nowe relacje biznesowe
- poznasz zasady bycia liderem i dobrym przywódcą
- znajdziesz się w gronie osób, które świadomie kształtują rzeczywistość biznesową swojego regionu
- weźmiesz udział w dyskusjach w gronie liderów branży gastronomicznej
PROGRAM KONFERENCJI
Program konferencji powstał we współpracy z przedsiębiorcami, w odpowiedzi na potrzeby biznesowe rynku.
CO WYRÓŻNIA NASZĄ KONFERENCJĘ?
Czym wyróżniają się spotkania/konferencje MADE Restaurant wśród innych spotkań szkoleniowych dla branży gastronomicznej?
- wiedzę i rozwiązania czerpiemy od wielu praktyków biznesu prezentując Państwu doświadczenia tych najskuteczniejszych, nie chcemy, aby ich wiedza i biznesowy talent marnowały się na zapleczu restauracji
- mamy rozległe kontakty i naszą misją jest łączenie ludzi i biznesów
- mamy własne wieloletnie, tak bolesne jak i przyjemne, doświadczenia w branży gastronomicznej
- wyróżnia nas znajomość międzynarodowych, uznanych narzędzi HR, marketingu oraz psychologii biznesu
- diagnozujemy największe problemy i robimy rozeznanie problemów z najprężniejszymi na rynku
- jesteśmy dostępni zarówno przed jak i po konferencji – zawsze do usług!
- poza konferencjami pracujemy z restauratorami, managerami i szefami kuchni wprowadzając sprawdzone narzędzia w gastronomiczne życie dzień po dniu, ramię w ramię z naszymi klientami