Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Szkolenie gastronomiczne (NIE) LICZYSZ, (NIE) ZARABIASZ - Targi Eurogastro | MADE Restaurant

Warszawa, Eurogastro, 22.03.2018
SZKOLENIE GASTRONOMICZNE
(nie) LICZYSZ, (nie) ZARABIASZ

kluczowe wskaźniki finansowe opisujące Twoją restaurację/kawiarnię: próg rentowności, oszczędności, systemy motywacyjne, food cost

DLA KOGO JEST TA KONFERENCJA?

RESTAURATORÓW

obecnych i przyszłych

MANAGERÓW RESTAURACJI

indywidualnych i hotelowych

SZEFÓW KUCHNI

managerów w kuchni

SOMMELIERÓW I KELNERÓW

myślących o rozwoju kariery

PRZEDSTAWICIELI PRODUCENTÓW I DOSTAWCÓW

branży HoReCa, którzy chcą świadomie wspierać klientów

MEDIÓW I AGENCJI PR

związanych z profesjonalną gastronomią

AGENCJI HR

wyspecjalizowanych w profesjonalnej gastronomii

DLACZEGO WARTO WZIĄĆ UDZIAŁ W WYDARZENIU

  • zdobędziesz wiedzę na temat aktualnych trendów w biznesie gastronomicznym w Polsce i na świecie
  • poznasz kluczowe wg praktyków czynniki sukcesu w gastronomii
  • spotkasz samych praktyków – naszych ekspertów
  • skupimy się na 4 obszarach rozwoju biznesu gastronomicznego: HR, marketing, sprzedaż i finanse
  • poznasz najbardziej newralgiczne punkty zarządzania restauracją
  • dowiesz się, jak budować markę firmy z naciskiem na markę dobrego pracodawcy
  • dowiesz się, czym jest marka pracodawcy w branży gastronomicznej i dlaczego warto o nią dbać
  • pokażemy, jak dzięki przemyślanej strategii prowadzić najtańsze i najskuteczniejsze działania marketingowe przyciągające gości do restauracji
  • przedstawimy, jak dzięki mądrej współpracy z dostawcami można zwiększyć dochody
  • dostaniesz wiedzę praktyczną o zarządzaniu przedsiębiorstwem gastronomicznym połączoną z psychologią biznesu, w której się specjalizujemy
  • poznasz wartościowe osoby i nawiążesz nowe relacje biznesowe
  • poznasz zasady bycia liderem i dobrym przywódcą
  • znajdziesz się w gronie osób, które świadomie kształtują rzeczywistość biznesową swojego regionu
  • weźmiesz udział w dyskusjach w gronie liderów branży gastronomicznej

PROGRAM KONFERENCJI

Program konferencji powstał we współpracy z przedsiębiorcami, w odpowiedzi na potrzeby biznesowe rynku.

CO WYRÓŻNIA NASZĄ KONFERENCJĘ?

Czym wyróżniają się spotkania/konferencje MADE Restaurant wśród innych spotkań szkoleniowych dla branży gastronomicznej?

  • wiedzę i rozwiązania czerpiemy od wielu praktyków biznesu prezentując Państwu doświadczenia tych najskuteczniejszych, nie chcemy, aby ich wiedza i biznesowy talent marnowały się na zapleczu restauracji
  • mamy rozległe kontakty i naszą misją jest łączenie ludzi i biznesów
  • mamy własne wieloletnie, tak bolesne jak i przyjemne, doświadczenia w branży gastronomicznej
  • wyróżnia nas znajomość międzynarodowych, uznanych narzędzi HR, marketingu oraz psychologii biznesu
  • diagnozujemy największe problemy i robimy rozeznanie problemów z najprężniejszymi na rynku
  • jesteśmy dostępni zarówno przed jak i po konferencji – zawsze do usług!
  • poza konferencjami pracujemy z restauratorami, managerami i szefami kuchni wprowadzając sprawdzone narzędzia w gastronomiczne życie dzień po dniu, ramię w ramię z naszymi klientami