Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Biznesowa konferencja gastronomiczna MADE Restaurant | Poznań, 19.03.2018

MADE RESTAURANT - POZNAŃ 2018

Opinie o MADE Restaurant

SŁOWAMI UCZESTNIKÓW

BĄDŹ 3 KROKI PRZED I ZARABIAJ

Zapraszamy na biznesową konferencję szkoleniową MADE RESTAURANT, podczas której w gronie najprężniej działających lokalnych praktyków – restauratorów, szefów kuchni, managerów, sommelierów, dostawców oraz mediów – zaprezentujemy metody, które pozwolą być 3 kroki przed w biznesie gastronomicznym. W obszarze szeroko pojętego zarządzania restauracją zejdziemy do poziomu detalu, aby sprawdzić, gdzie leży źródło sukcesu finansowego. Podzielimy się danymi, faktami i dobrymi praktykami w gronie tych, którzy odnoszą sukcesy w Polsce Zachodniej.

MOTTO SPOTKANIA

„W dobie niedostatku pracowników dobra marka pracodawcy jest Twoim kluczem do sukcesu – przyciąga talenty i najlepszych specjalistów, zapewnia lojalność i przeciwdziała fluktuacji, gwarantuje zaangażowanie pracowników w tworzenie unikalnego doświadczenia klienta i rozwój Twojego biznesu. Jak to zrobić?
Jesteśmy DO USŁUG.”

MIEJSCE KONFERENCJI

Concordia Design Poznań

DLA KOGO JEST TA KONFERENCJA?

RESTAURATORÓW

obecnych i przyszłych

MANAGERÓW RESTAURACJI

indywidualnych i hotelowych

SZEFÓW KUCHNI

managerów w kuchni

SOMMELIERÓW I KELNERÓW

myślących o rozwoju kariery

PRZEDSTAWICIELI PRODUCENTÓW I DOSTAWCÓW

branży HoReCa, którzy chcą świadomie wspierać klientów

MEDIÓW I AGENCJI PR

związanych z profesjonalną gastronomią

AGENCJI HR

wyspecjalizowanych w profesjonalnej gastronomii

DLACZEGO WARTO WZIĄĆ UDZIAŁ W WYDARZENIU

  • zdobędziesz wiedzę na temat aktualnych trendów w biznesie gastronomicznym w Polsce i na świecie
  • poznasz kluczowe wg praktyków czynniki sukcesu w gastronomii
  • spotkasz samych praktyków – naszych ekspertów
  • skupimy się na 4 obszarach rozwoju biznesu gastronomicznego: HR, marketing, sprzedaż i finanse
  • poznasz najbardziej newralgiczne punkty zarządzania restauracją
  • pokażemy najbardziej użyteczne wskaźniki mierzące skuteczność Twoich działań w restauracji
  • dowiesz się, jak budować markę firmy z naciskiem na markę dobrego pracodawcy
  • dowiesz się, czym jest marka pracodawcy w branży gastronomicznej i dlaczego warto o nią dbać
  • pokażemy, jak dzięki przemyślanej strategii prowadzić najtańsze i najskuteczniejsze działania marketingowe przyciągające gości do restauracji
  • przedstawimy, jak dzięki mądrej współpracy z dostawcami można zwiększyć dochody
  • poznasz argumenty za i przeciw podróżom kulinarnym – czy to fanaberia, czy konieczność?
  • dostaniesz wiedzę praktyczną o zarządzaniu przedsiębiorstwem gastronomicznym połączoną z psychologią biznesu, w której się specjalizujemy
  • poznasz wartościowe osoby i nawiążesz nowe relacje biznesowe
  • poznasz zasady bycia liderem i dobrym przywódcą
  • znajdziesz się w gronie osób, które świadomie kształtują rzeczywistość biznesową swojego regionu
  • weźmiesz udział w dyskusjach w gronie liderów branży gastronomicznej

PROGRAM KONFERENCJI

Program konferencji powstał we współpracy z lokalnymi przedsiębiorcami, w odpowiedzi na potrzeby biznesowe rynku.

PARTNER ORGANIZACYJNY

CO WYRÓŻNIA NASZĄ KONFERENCJĘ?

Czym wyróżniają się lokalne spotkania/konferencje MADE Restaurant wśród innych spotkań szkoleniowych dla branży gastronomicznej?

  • do tematu gastronomii podchodzimy przez pryzmat biznesów lokalnych – bo to, co zadziałało w restauracjach w Krakowie, nie musi zadziałać w Poznaniu
  • wiedzę i rozwiązania czerpiemy od wielu praktyków biznesu prezentując Państwu doświadczenia tych najskuteczniejszych, nie chcemy, aby ich wiedza i biznesowy talent marnowały się na zapleczu restauracji
  • mamy rozległe kontakty i naszą misją jest łączenie ludzi i biznesów
  • mamy własne wieloletnie, tak bolesne jak i przyjemne, doświadczenia w branży gastronomicznej
  • wyróżnia nas znajomość międzynarodowych, uznanych narzędzi HR, marketingu oraz psychologii biznesu
  • diagnozujemy największe problemy i robimy rozeznanie problemów z najprężniejszymi na rynku
  • jesteśmy dostępni zarówno przed, jak i po konferencji – zawsze do usług!
  • poza konferencjami pracujemy z restauratorami, managerami i szefami kuchni wprowadzając sprawdzone narzędzia w gastronomiczne życie dzień po dniu, ramię w ramię z naszymi klientami