Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Biznesowa konferencja gastronomiczna MADE Restaurant | Wrocław, 13.11.2017

MADE RESTAURANT - WROCŁAW 2017

Opinie o MADE Restaurant

SŁOWAMI UCZESTNIKÓW

ZATRUDNIAJ, ANGAŻUJ I ZARABIAJ

Zapraszamy na konferencję szkoleniową MADE RESTAURANT, podczas której w gronie najprężniej działających lokalnych praktyków – restauratorów, szefów kuchni, managerów, sommelierów, dostawców oraz mediów – zaprezentujemy metody i narzędzia skutecznego zarządzania pracownikami, by odnosić wymierne korzyści w postaci skutecznego marketingu, wzrostu sprzedaży i rozwoju biznesu. Podzielimy się danymi, faktami i dobrymi praktykami w gronie tych, którzy odnoszą sukcesy w Polsce południowej.

MOTTO SPOTKANIA

„W dobie niedostatku pracowników dobra marka pracodawcy jest Twoim kluczem do sukcesu- przyciąga talenty i najlepszych specjalistów, zapewnia lojalność i przeciwdziała fluktuacji, gwarantuje zaangażowanie pracowników w tworzenie unikalnego doświadczenia klienta i rozwój Twojego biznesu. Jak to zrobić?
Jesteśmy DO USŁUG.”

MIEJSCE KONFERENCJI

DoubleTree by Hilton Hotel WROCŁAW

DLA KOGO JEST TA KONFERENCJA?

RESTAURATORÓW

obecnych i przyszłych

MANAGERÓW RESTAURACJI

indywidualnych i hotelowych

SZEFÓW KUCHNI

managerów w kuchni

SOMMELIERÓW I KELNERÓW

myślących o rozwoju kariery

PRZEDSTAWICIELI PRODUCENTÓW I DOSTAWCÓW

branży HoReCa, którzy chcą świadomie wspierać klientów

MEDIÓW I AGENCJI PR

związanych z profesjonalną gastronomią

AGENCJI HR

wyspecjalizowanych w profesjonalnej gastronomii

Dlaczego warto wziąć udział w wydarzeniu

  • spotkasz samych praktyków – naszych ekspertów
  • skupimy się na trzech obszarach rozwoju biznesu gastronomicznego: HR, marketing i sprzedaż,
  • przedstawimy praktyczne rozwiązaniu problemów z pracownikami (metody pozyskania, marka pracodawcy, rekrutacja, motywowanie, lojalność).
  • pokażemy, jak dzięki przemyślanej strategii prowadzić najtańsze i najskuteczniejsze działania marketingowe przyciągające gości do restauracji,
  • przedstawimy, jak dzięki współpracy z dostawcami i szkoleniom personelu zwiększyć dochody,
  • dostaniesz wiedzę praktyczną o zarządzaniu przedsiębiorstwem gastronomicznym połączoną z psychologią biznesu, w której się specjalizujemy,
  • poznasz wartościowe osoby i nawiążesz nowe relacje biznesowe,
  • dowiesz się, jak budować markę firmy z naciskiem na markę dobrego pracodawcy,
  • poznasz zasady bycia liderem i dobrym przywódcą,
  • znajdziesz się w gronie osób, które świadomie kształtują rzeczywistość biznesową swojego regionu
  • weźmiesz udział w dyskusjach w gronie liderów branży gastronomicznej.

PROGRAM KONFERENCJI

Program konferencji powstał we współpracy z lokalnymi przedsiębiorcami, w odpowiedzi na potrzeby biznesowe rynku.

od 9:30

REJESTRACJA UCZESTNIKÓW

10:00 – 10:15

STARTUJEMY Z DOBRĄ ENERGIĄ

Agnieszka Małkiewicz & Katarzyna Derdzińska, MADE Solutions
Matthias Herd, General Manager, Double Tree by Hilton Wrocław

TAKTYKA NETWORKINGU – KRUSZYMY LODY:
Sylwia Mostowy Kancelaria Tłumacza Moniki Mostowy, Cafe Manekin, MANE
Mateusz Janusz Agencja Hussars.pl, Fundacja Caishen

10:15 – 11:00

prelekcja warsztatowa + debata
Katarzyna Derdzińska Partner, MADE

uczestnicy debaty:
Violetta Hamerska Ekspert Jakości Usług, Etirez
Tomasz Tomaszek Restaurator, Pogromcy Meatów
Krzysztof Łopatka Dyrektor F&B, Uroczysko 7 Stawów
Monika Winny Restauratorka, Osiem Misek

11:00 – 11:45

Karol Sankowski Szef kuchni, Restauracje Przystań i Marina – przystawka
nowe znajomości, kontakty biznesowe, integracja

11:45 – 12:30

ZNAM TO Z AUTOPSJI – MADE TALKS

o swojej marce pracodawcy opowiadają:

  • ROZWÓJ | Łukasz Budzik Szef kuchni, Mennicza Fusion
  • LEADERSHIP | Kalina Pietrzak Restauratorka, Taszka
  • PARTNERSHIP | Anna Radaj RestauratorkaRatuszowa, Rafał Radaj Restaurator, Pub Highlander, SETA & Galareta

12:30 – 13:15

prelekcja z elementami szkolenia
Agnieszka Małkiewicz Partner, MADE
Agnieszka Szydziak Agencja PR, Still Hungry, Konsultant, MADE
Krzysztof Gorecki On-line Marketing, Konsultant, MADE
Agata Anioł City Manager Wrocław Restaurant Week

13:15 – 14:15

DOŚWIADCZENIE KULINARNE & NETWORKING W PRAKTYCE

przerwa lunchowa
Piotr Apanel Szef kuchni, OVO Bar & Restaurant – danie główne

14:15 – 15:15

debata najprężniejszych dostawców
Katarzyna Noga Marketing Manager B2B, ZT Kruszwica SA
Hanna Wencka CEE Foodservice brand manager, AVIKO
Maciej Roguski Dyrektor działu, Winkolekcja
Aleksandra Batko Country Sales Manager, Aged
Grzegorz Aksamit Wiceprezes, Stava

15:15 – 15:45

debata
Justyna Słupska Kartaczowska Szef kuchni i restauratorka, Jadka
Wojciech Harapkiewicz Szef kuchni, Restauracja Babinicz
Grzegorz Firkowski Restaurator, Stół na Szwedzkiej
Jolanta Jurkowlaniec Restauratorka, Di Cafe Deli, Dinette

15:45 – 16:30

Rafał Borys  Szef kuchni, Restauracja w zamku Topacz – deser
nowe znajomości, kontakty biznesowe, integracja

16:30 – 17:00

prelekcja połączona z analizą studium przypadku

Katarzyna Derdzińska MADE
Barbara Migdał-Bobrowska Pracodawca, Nanan
Agnieszka Woźniak i Katarzyna Szulik Blogerki, Hasta la bistro

17:00 – 17:15

SYSTEMY MOTYWACYJNE I PREMIOWE

prelekcja
Tomasz Habdas Restaurator, Konsultant, Trener MADE

17:15 – 17:45

uczestnicy debaty:
Tomasz Habdas 
Restaurator, Konsultant, Trener MADE
Tomasz Hartman Agencja Pracy Food Think Tank
Mariola Mończak Szef kuchni, Pod Papugami
Anetta Pacuła-Podemska Restauratorka, Od Koochni Bistronomia

17:45

ZAKOŃCZENIE KONFERENCJI

18:30

AFTERPARTY W RESTAURACJI “POD PAPUGAMI”

Uwaga!
Organizatorzy zastrzegają sobie drobne zmiany w programie, które wynikną z przyczyn od nich niezależnych.

PARTNER ORGANIZACYJNY

CO WYRÓŻNIA NASZĄ KONFERENCJĘ?

Czym wyróżniają się lokalne spotkania/konferencje MADE Restaurant wśród innych spotkań szkoleniowych dla branży gastronomicznej?

  • do tematu gastronomii podchodzimy przez pryzmat biznesów lokalnych – bo to, co zadziałało w restauracjach w Krakowie, nie musi zadziałać we Wrocławiu:)
  • wiedzę i rozwiązania czerpiemy od wielu praktyków biznesu prezentując Państwu doświadczenia tych najskuteczniejszych, nie chcemy, aby ich wiedza i biznesowy talent marnowały się na zapleczu restauracji,
  • mamy rozległe kontakty i naszą misją jest łączenie ludzi i biznesów,
  • mamy własne wieloletnie, tak bolesne jak i przyjemne doświadczenia w branży gastronomicznej,
  • wyróżnia nas znajomość międzynarodowych, uznanych narzędzi HR, marketingu oraz psychologii biznesu,
  • diagnozujemy największe problemy i robimy rozeznanie problemów z najprężniejszymi na rynku,
  • jesteśmy dostępni zarówno przed, jak i po konferencji – zawsze do usług!
  • poza konferencjami pracujemy z restauratorami, managerami i szefami kuchni wprowadzając sprawdzone narzędzia w gastronomiczne życie dzień po dniu, ramię w ramię z naszymi klientami.