ORGANIZACJA
Każda sesja trwa 6 godzin. Po każdej sesji uczestnicy mogą skorzystać
z indywidualnych, 30-minutowych konsultacji.
HARMONOGRAM
02.10.2018, wt., godz. 10.00-16.00
- Skuteczna rekrutacja i wdrażanie do pracy
oraz efektywne zwalnianie
16.10.04.2018, wt., godz. 10.00-16.00
- Zarządzanie millenialsami w gastronomii
oraz budowanie zaangażowania pracowników w rozwój Twojej restauracji
30.10.2018, wt., godz. 10.00-16.00
- Relacja Pracodawca/ Pracownik a unikalne doświadczenie klienta i sprzedaż
06.11.2018, wt., godz. 10.00-16.00
- Tajniki skutecznego zarządzania – podsumowanie i budowa planów wdrażania zmian
LICZEBNOŚĆ GRUPY
Max 16 osób
STOSOWANE METODY
Warsztaty, prelekcje, dyskusje moderowane, ćwiczenia indywidualne i zespołowe, konsultacje indywidualne, zeszyt ćwiczeń do pracy własnej w swojej restauracji.