Opis programu

Program ma na celu wyposażenie uczestników w wiedzę z zakresu zarządzania pracownikami na poziomie indywidualnym, jak i zespołowym. Uczestnicy otrzymują specjalistyczną wiedzę, pakiet materiałów edukacyjnych, narzędzia HR wraz z zadaniami do implementacji we własnym przedsiębiorstwie. Program został przygotowany w oparciu o wiedzę i doświadczenie konsultantów MADE, ale również najlepszych polskich restauratorówmenedżerów i szefów kuchni.

Profil uczestnika

Uczestnicy Programu to restauratorzy / właściciele hoteli / menedżerowie restauracji i hoteli / szefowie kuchni, którzy mają świadomość, że skuteczne zarządzanie ludźmi jest w dzisiejszych czasach umiejętnością niezbędną w branży HORECA.

„Umiemy rekrutować. Robimy to od 10 lat. Problem polega na tym, że nie ma ludzi na rynku”.
„Restauracja to nie korporacja. Przecież wszyscy wiedzą co mają robić tylko się im nie chce”.