WARSZAWA EUROGASTRO 21.03.2018

Program konferencji

Program konferencji powstał we współpracy z przedsiębiorcami, w odpowiedzi na potrzeby biznesowe rynku.

13:00 – 13:30

AKTUALNE KIERUNKI ROZWOJU GASTRONOMII, ZMIANY, INSPIRACJE
– POLSKA I ŚWIAT

Zaktulizujesz swoją wiedzę o środowisku biznesowym, w którym działasz

prelekcja

13:30 – 14:15

MADE PROGRESS – W SERWISIE – NOWA GENERACJA KELNERÓW

System wynagrodzeń, programy edukacyjne dostawców, techniki sprzedaży, wiedza, zaangażowanie, prestiż zawodu.
O nowej jakości w polskim serwisie – punkt widzenia kelnerów i managerów

prelekcja

debata

14:15 – 15:00

MADE PROGRESS – SKUTECZNY MANAGER W GASTRONOMII

Jak zbudować mocne fundamenty i zdrowe przedsiębiorstwo – poznaj kluczowe kompetencje dobrego menedżera oraz jego niezbędnik narzędziowy (organigram, karta celów, macierz diagnozy potencjału pracowników, krąg wpływu i zaintersowania, macierz Eisenhowera)

prelekcja

15:00 – 15:15

NETWORKING W PRAKTYCE

nowe znajomości, kontakty biznesowe, integracja

15:15 – 15:45

MADE PROGRESS – W PRAWIE – Prawo pracy, RODO

O różnicach pomiędzy umową o pracę o zleceniem oraz ich zastosowaniu w gastronomii i hotelarstwie. O sposobach zabezpieczenia interesów pracodawcy – zakaz konkurencji, nieuczciwa konkurencja, ochrona tajemnicy i know-how. RODO w branży gastronomicznej.

prelekcja

15:45 – 16:45

MADE PROGRESS – W MARKETINGU

Wsparcie sprzedaży, storytelling, film, social media, pracownicy, kooperacja, sponsorzy, budżet marketingowy.
Skuteczna strategia marketingowa dla restauracji.

prelekcja