Biznesowa konferencja gastronomiczna MADE Restaurant | Wrocław, 13.11.2017

WROCŁAW, DoubleTree by Hilton, 13.11.2017
BIZNESOWA KONFERENCJA GASTRONOMICZNA
Warsztaty – Debaty – Prelekcje

„ZATRUDNIAJ, ANGAŻUJ I ZARABIAJ”

Rosnąca sprzedaż, skuteczny marketing i satysfakcja klienta jako efekt dojrzałego zarządzania zespołem w restauracji

ZATRUDNIAJ, ANGAŻUJ I ZARABIAJ

Zapraszamy na konferencję szkoleniową MADE RESTAURANT, podczas której w gronie najprężniej działających lokalnych praktyków – restauratorów, szefów kuchni, managerów, sommelierów, dostawców oraz mediów – zaprezentujemy metody i narzędzia skutecznego zarządzania pracownikami, by odnosić wymierne korzyści w postaci skutecznego marketingu, wzrostu sprzedaży i rozwoju biznesu. Podzielimy się danymi, faktami i dobrymi praktykami w gronie tych, którzy odnoszą sukcesy w Polsce południowej.

MOTTO SPOTKANIA

„W dobie niedostatku pracowników dobra marka pracodawcy jest Twoim kluczem do sukcesu- przyciąga talenty i najlepszych specjalistów, zapewnia lojalność i przeciwdziała fluktuacji, gwarantuje zaangażowanie pracowników w tworzenie unikalnego doświadczenia klienta i rozwój Twojego biznesu. Jak to zrobić?
Jesteśmy DO USŁUG.”

MIEJSCE KONFERENCJI

DoubleTree by Hilton Hotel WROCŁAW

DLA KOGO JEST TA KONFERENCJA?

RESTAURATORÓW

obecnych i przyszłych

MANAGERÓW RESTAURACJI

indywidualnych i hotelowych

SZEFÓW KUCHNI

managerów w kuchni

SOMMELIERÓW I KELNERÓW

myślących o rozwoju kariery

PRZEDSTAWICIELI PRODUCENTÓW I DOSTAWCÓW

branży HoReCa, którzy chcą świadomie wspierać klientów

MEDIÓW I AGENCJI PR

związanych z profesjonalną gastronomią

AGENCJI HR

wyspecjalizowanych w profesjonalnej gastronomii

Dlaczego warto wziąć udział w wydarzeniu

  • spotkasz samych praktyków – naszych ekspertów
  • skupimy się na trzech obszarach rozwoju biznesu gastronomicznego: HR, marketing i sprzedaż,
  • przedstawimy praktyczne rozwiązaniu problemów z pracownikami (metody pozyskania, marka pracodawcy, rekrutacja, motywowanie, lojalność).
  • pokażemy, jak dzięki przemyślanej strategii prowadzić najtańsze i najskuteczniejsze działania marketingowe przyciągające gości do restauracji,
  • przedstawimy, jak dzięki współpracy z dostawcami i szkoleniom personelu zwiększyć dochody,
  • dostaniesz wiedzę praktyczną o zarządzaniu przedsiębiorstwem gastronomicznym połączoną z psychologią biznesu, w której się specjalizujemy,
  • poznasz wartościowe osoby i nawiążesz nowe relacje biznesowe,
  • dowiesz się, jak budować markę firmy z naciskiem na markę dobrego pracodawcy,
  • poznasz zasady bycia liderem i dobrym przywódcą,
  • znajdziesz się w gronie osób, które świadomie kształtują rzeczywistość biznesową swojego regionu
  • weźmiesz udział w dyskusjach w gronie liderów branży gastronomicznej.

PROGRAM KONFERENCJI

Program konferencji powstał we współpracy z lokalnymi przedsiębiorcami, w odpowiedzi na potrzeby biznesowe rynku.

od 9:30

REJESTRACJA UCZESTNIKÓW

10:00 – 10:15

STARTUJEMY Z DOBRĄ ENERGIĄ

TAKTYKA NETWORKINGU – KRUSZYMY LODY

10:15 – 11:00

prelekcja warsztatowa + debata
Katarzyna Derdzińska Partner, MADE

uczestnicy debaty:
Violetta Hamerska Ekspert Jakości Usług, Etirez
Tomasz Tomaszek Restaurator, Pogromcy Meatów
Krzysztof Łopatka Dyrektor F&B, Uroczysko 7 Stawów
Monika Winny Restauratorka, Osiem Misek
więcej nazwisk wkrótce

11:00 – 11:45

prelekcja z elementami szkolenia
Agnieszka Małkiewicz Partner, MADE
Agnieszka Szydziak Konsultant, MADE
Krzysztof Gorecki On-line Marketing, Konsultant, MADE
Agata Anioł City Manager Wrocław Restaurant Week

11:45 – 12:15

przerwa kawowa
Karol Sankowski – przystawka

nowe znajomości, kontakty biznesowe, integracja

12:15 – 12:45

debata
Justyna Słupska Kartaczowska Szef kuchni i restauratorka, Jadka
Wojciech Harapkiewicz Szef kuchni, Restauracja Babinicz
Grzegorz Firkowski Restaurator, Stół na Szwedzkiej
Jolanta Jurkowlaniec Restauratorka, Di Cafe Deli, Dinette

12:45 – 13:15

prelekcja połączona z analizą studium przypadku

Katarzyna Derdzińska MADE
Barbara Migdał-Bobrowska Pracodawca, Nanan

13:15 – 14:15

LUNCH i NETWORKING W PRAKTYCE

przerwa lunchowa
Piotr Apanel – danie główne

14:15 – 15:15

debata najprężniejszych dostawców
Katarzyna Noga Marketing Manager B2B, ZT Kruszwica SA
Hanna Wencka CEE Foodservice brand manager, AVIKO
Maciej Roguski Dyrektor działu, Winkolekcja
więcej nazwisk wkrótce

15:15 – 16:00

debata
Katarzyna Derdzińska MADE

uczestnicy debaty:
Tomasz Habdas Restaurator, Konsultant, Trener MADE
Tomasz Hartman Agencja Pracy Food Think Tank
Mariola Mończak Szef kuchni, Pod Papugami
Anetta Pacuła-Podemska Restauratorka, Od Koochni Bistronomia
więcej nazwisk wkrótce

16:00 – 16:45

przerwa kawowa
Rafał Borys – deser

nowe znajomości, kontakty biznesowe, integracja

16:45 – 17:30

ZNAM TO Z AUTOPSJI – MADE TALKS

o swojej marce pracodawcy opowiadają:

  • ROZWÓJ | Łukasz Budzik Szef kuchni, Mennicza Fusion
  • LEADERSHIP | Kalina Pietrzak Restauratorka, Taszka
  • PARTNERSHIP | Anna Radaj Ratuszowa

więcej nazwisk wkrótce

17:30

ZAKOŃCZENIE KONFERENCJI

Uwaga!
Organizatorzy zastrzegają sobie drobne zmiany w programie, które wynikną z przyczyn od nich niezależnych.

PARTNER ORGANIZACYJNY

CO WYRÓŻNIA NASZĄ KONFERENCJĘ?

Czym wyróżniają się lokalne spotkania/konferencje MADE Restaurant wśród innych spotkań szkoleniowych dla branży gastronomicznej?

  • do tematu gastronomii podchodzimy przez pryzmat biznesów lokalnych – bo to, co zadziałało w restauracjach w Krakowie, nie musi zadziałać we Wrocławiu:)
  • wiedzę i rozwiązania czerpiemy od wielu praktyków biznesu prezentując Państwu doświadczenia tych najskuteczniejszych, nie chcemy, aby ich wiedza i biznesowy talent marnowały się na zapleczu restauracji,
  • mamy rozległe kontakty i naszą misją jest łączenie ludzi i biznesów,
  • mamy własne wieloletnie, tak bolesne jak i przyjemne doświadczenia w branży gastronomicznej,
  • wyróżnia nas znajomość międzynarodowych, uznanych narzędzi HR, marketingu oraz psychologii biznesu,
  • diagnozujemy największe problemy i robimy rozeznanie problemów z najprężniejszymi na rynku,
  • jesteśmy dostępni zarówno przed, jak i po konferencji – zawsze do usług!
  • poza konferencjami pracujemy z restauratorami, managerami i szefami kuchni wprowadzając sprawdzone narzędzia w gastronomiczne życie dzień po dniu, ramię w ramię z naszymi klientami.

BILETY

do 27.10.2017
290zł + VAT
do 07.11.2017
350zł + VAT
do 13.11.2017
450zł + VAT

W CENIE BILETU OTRZYMASZ

  • udział w prelekcjach, szkoleniu i warsztatach motywacyjnych
  • konkretne rozwiązania problemów gastronomicznych poparte przykładami
  • wsparcie w pozyskaniu nowych kontaktów biznesowych – networking
  • pakiet materiałów informacyjnych
  • pakiet specjalnych ofert od naszych partnerów: wyjątkowe ceny, szkolenia i konsultacje
  • dwie przerwy kawowe
  • lunch przygotowany przez partnera konferencji
  • degustację win od Winkolekcji
  • afterparty 😉

Opinie o MADE Restaurant

SŁOWAMI UCZESTNIKÓW